LA LIGA

Suarez asistirao i zabio za pobjedu Atletico Madrida nad Barcelonom, Koeman još korak bliže otkazu

Hina

Luis Suarez/Foto: REUTERS

Luis Suarez/Foto: REUTERS

Suarez je tako zabio svakom od 31 kluba protiv kojeg je igrao u španjolskom prvenstvu.



MADRID U derbiju osmog kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Barcelonu sa 2-0 pridruživši se na vrhu ljestvice gradskom suparniku Realu.


Španjolski prvak je sav posao obavio u prvom dijelu, a kod oba gola sudjelovali su Joao Felix i strijelci Thomas Lemar i Luis Suarez.


Atletico je poveo nakon sjajne akcije u 24. minuti. Felix je povukao loptu uposlivši Suareza koji je odmah produžio do Lemara, a ovaj pogodio za 1-0.




Barca je mogla izjednačiti tri minute kasnije, no Coutinho je loše pucao. U samoj završnici prvog dijela domaćin je zabio i drugi gol. Ponovo je akciju pokrenuo Felix, no ovoga puta je dodao do Lemara, a ovaj je uzvratio Suarezu za asistenciju kod prvog gola. Sjajni urugvajski napadač je izašao sam ispred Marca Andrea ter Stegena mirno pogodivši za 2-0.


Suarez je tako zabio svakom od 31 kluba protiv kojeg je igrao u španjolskom prvenstvu. Posljednja na listi njegovih žrtava našla se Barcelona čiji je dres nosio 283 puta. S druge strane Lemar je prvi puta otkako je 2018. stigao u Atletico u jednoj utakmici upisao pogodak i asistenciju.


Barca je ovim porazom nastavila seriju očajnih rezultata, u zadnjih šest susret upisala je samo jednu pobjedu, tri poraza i dva remija.



Standings provided by SofaScore LiveScore