Okončao karijeru

Stigla i službena potvrda: Renato Sulić i RK Zamet sporazumno raskinuli ugovor

Portal Novilist.hr

Renato Sulić/Foto Arhiva NL

Renato Sulić/Foto Arhiva NL

Dva kola prije završetka regularnog dijela prvenstva Paket 24 Premijer lige sporazumno je dogovoreno, obzirom da se Zamet nije uspio kvalificirati u Ligu za prvaka, da Sulić okonča svoju karijeru u klubu u kojemu je i počeo svoj rukometni put - naveli su iz RK Zamet



RIJEKA Ono o čemu se već govorilo, postalo je danas u poslijepodnevnim satima i službeno – Renato Sulić više nije igrač Zameta.


Sporazumni raskid ugovora potpisan je tijekom današnjeg dana, dva kola prije regularnog dijela prvenstva. Priopćenje RK Zamet prenosimo u cijelosti:


“Danas je potpisan sporazumni raskid ugovora između rukometnog kluba Zamet i bivšeg reprezentativca Renata Sulića. Sulić se početkom ove sezone vratio u Zamet kako bi okončao svoju uspješnu rukometnu karijeru u kojoj je stigao do statusa reprezentativca i igrao u velikim europskim klubovima.




Dva kola prije završetka regularnog dijela prvenstva Paket 24 Premijer lige sporazumno je dogovoreno, obzirom da se Zamet nije uspio kvalificirati u Ligu za prvaka, da Sulić okonča svoju karijeru u klubu u kojemu je i počeo svoj rukometni put. Pred Zametom je gostujuća utakmica protiv Poreča, nakon čega slijedi domaća utakmica protiv ekipe Umaga. Nakon te dvije utakmice Zamet nastavlja prvenstvo u Ligi za ostanak.”, naveli su iz RK Zamet.