Pljačka u Londonu

Sterling se još uvijek ne vraća u Katar: “Ne idem nikamo ako moja obitelj nije sigurna”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Sterling nije bio u konkurenciji za utakmicu osmine finala protiv Senegala jer su naoružani pljačkaši upali u njegov dom u Londonu u trenutku dok mu je obitelj bila ondje



RIJEKA Raheem Sterling, engleski nogometni reprezentativac, morao je otići iz Katara zbog toga što je njegov dom u Engleskog opljačkan, a čini se da se još neće vratiti na SP.


Engleska igra četvrtfinalni susret tek u subotu, 10. prosinca, a The Sun piše kako je Sterling odlučio kako će se vratiti u Katar tek kada njegova obitelj bude na sigurnom.


Sterling nije bio u konkurenciji za utakmicu osmine finala protiv Senegala jer su naoružani pljačkaši upali u njegov dom u Londonu u trenutku dok mu je obitelj bila ondje. Engleski mediji pišu kako su mu ukradeni i nakit vrijedni 300 tisuća funti, a on je već četvrti opljačkani igrač Chelseaja u posljednjih nekoliko mjeseci.




– Nema šanse da idem bilo kamo ako nisam 100 posto siguran da je moja obitelj sigurna – rekao je Sterling, a prenosi The Sun.


Izbornik Gareth Southgate nakon pobjede nad Senegalom nije potvrdio razlog odlaska svog igrača, već je izjavio: “Najvažnije je da sada bude sa svojom obitelji. Podržavamo ga i dat ćemo mu vremena koliko god je potrebno. Ne želimo ga staviti pod pritisak. Ponekad nogomet nije najvažnija stvar, obitelj bi trebala biti na prvom mjestu.”