Težak poraz

Splićani će sutra dočekati svoje juniore: “Razočarani smo porazom, ali svi možemo biti ponosni”

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Razočarani smo zbog poraza, jer smo željeli pobijediti i podići trofej. Ali svi možemo biti ponosni - kazao je Capan



ŽENEVA Nije dobro završilo za nas danas, ali ova srebra su nam kao zlato i svi moramo biti ponosni na ovo što smo napravili, kazao je kapetan juniorske momčadi Hajduka Marko Capan nakon poraza u finalu Lige prvaka.


Mladi nogometaši Hajduka poraženi su finalnom dvoboju juniorske UEFA lige prvaka u Ženevi od nizozemskog AZ Alkmaara s 0-5 (0-1).


“Razočarani smo zbog poraza, jer smo željeli pobijediti i podići trofej. Ali svi možemo biti ponosni”, kazao je Capan za službenu stranicu UEFE.




Borna Buljan, vratar splitskog Hajduka, bio je junak prvog dijela s četiri sjajne obrane.


“Nismo ostvarili san. Nadali smo se pobjedi i htjeli smo razveseliti naše navijače, ali od samog početka nije izgledalo dobro. Na kraju, moramo biti ponosni na sve što smo postigli i to je veliki uspjeh za nas”.


“Nije išlo danas. AZ je bio bolja momčad u svim segmentima igre. Mogu im samo čestitati na odličnoj igri, a nama će to biti lekcija. Na kraju, ovo je divna priča za nas. Napravili smo nešto nevjerojatno i to ne bi bilo moguće bez naših navijača koji su nas pratili gdje god smo igrali. Želim im zahvaliti na podršci”, rekao je Roko Brajković, napadač Hajduka.


Za sutra je najavljen doček juniora na splitskoj Rivi, gdje bi se igrači trebali pojaviti oko 18 sati.