TRENER RIJEKE

Sopić o Rudešu i slučaju Aberdeen: “I da dođe deset puta bolji klub ja bih ostao u Rijeci”

Denis Frančišković

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

A zakaj Aberdeen? Zašto ne Manchester City? Ne kužim.. I tako se pišu gluposti. Zanimanje za Aberdeen i neki drugi klub mi je nula. Trenutni fokus mi je samo na Rijeci - kaže Sopić



RIJEKA – Prvenstvena stanka je pomalo iscurila, nogometaši Rijeke nakon mini ciklusa priprema i prijateljskog ogleda s Domžalama (6:0) spremaju su za gostovanje u Kranjčevićevoj kod “fenjeraša” Rudeša koji označuje početak posljednje četvrtine prventva.


– Očekuje nas zahtjevna utakmica bez obzira na mjesto Rudeš na ljestvici. Igra se za tri boda, a moramo vidjeti u kakvom su nam stanju reprezentativci – kaže trener Željko Sopić.


– Čeka nas naporno razdoblje. Već nakon Uskrsa u srijedu igramo protiv Lokomotive u Kupu, a u nedjelju protiv Hajduka. Moramo dobro rasporediti snage. Nema se tu što previše kalkulirati i pričati, treba otići u Kranjčevićevu i uzeti tri boda.




Riječani će biti lišeni pomoći Radeljića i Obregona koji imaju tri žuta kartona.


Osvrnuo se Sopić na kraju press konferencije i na svoju izjavu o “Aberdeenu, kiši i frizuri”.


– Nemam ama baš nikakav interes za Aberdeen. Znači nula posto. U principu to su medijska nagađanja. “Tko je reko, Zeko reko”. Niti je mene nitko kontaktirao, niti klub. A zakaj Aberdeen? Zašto ne Manchester City? Ne kužim.. I tako se pišu gluposti. Zanimanje za Aberdeen i neki drugi klub mi je nula. Trenutni fokus mi je samo na Rijeci. Uz dužno poštovanje prema Aberdeenu i da dođe deset puta bolji klub ja bih ostao na Rujevici. Na znanje i ravnanje – zaključio je u svom stilu Sopić.