Košarka

Škrljevo dovelo novog krilnog igrača, ali ništa od povratka Pilepića koji ostaje u Španjolskoj

Katarina Blažević

Martin Jelić/Foto BSW Sixers

Martin Jelić/Foto BSW Sixers

Navodno su na Mavrincima bili u razgovorima i s Franom Pilepićem, 33-godišnjim bek-šuterom koji je već bio član Zelenih pretprošle sezone, ali on je ovih dana potpisao ugovor sa španjolskim trećeligašem



RIJEKA Košarkaški premijerligaš s Mavrinaca doveo je novog igrača uoči početka priprema, koje će krenuti za dva tjedna. Martin Jelić, 23-godišnjak koji pokriva krilne pozicije, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Škrljevom.


Radi se o igraču koji je prošao školu Šibenke, nakon čega je otišao u Njemačku, gdje je igrao za trećeligaše BSW Sixers i SC Rist Vebel. Protekle je sezone u prosjeku upisivao 13.2 poena i 4.5 skoka za 22 minute po utakmici.


Na Mavrincima su još uvijek u potrazi i za ponekim iskusnijim igračem. Navodno su u razgovorima bili i s Franom Pilepićem, 33-godišnjim bek-šuterom koji je već bio član Zelenih pretprošle sezone, ali on je ovih dana potpisao ugovor sa španjolskim trećeligašem Ourense Baloncestom. Riječanin je proteklu sezonu proveo u tamošnjem drugoligašu Alicanteu.