Liga za ostanak

Škrljevčani danas kod Zaboka traže nastavak pobjedničkog niza: “Trebamo biti oprezni”

Katarina Blažević

Damir Rajković/Foto V. KARUZA

Damir Rajković/Foto V. KARUZA

Imamo dobar niz, dobro igramo, a sada napokon imamo i širinu gdje svatko može napraviti pomak unutar ekipe - kaže Rajković



RIJEKA Košarkaši DepoLink Škrljeva povezali su dvije pobjede na startu Lige za ostanak i već danas (19 sati) će se kod Zaboka boriti za nastavak pobjedničkog niza, kojim bi se već malo lakše disalo u Mavrincima.


Još uvijek je pet momčadi na razlici od samo jedne pobjede, ali eventualnim današnjim slavljem Škrljevčani bi se od pretposljednjeg Zaboka odvojili na dvije pobjede, dok fenjeraš Alkar ima težak zadatak protiv Dinama, lidera Lige za ostanak.


– Trebamo biti oprezni jer nas samo jedan kiks baca nazad, a nama je bitno da držimo domaći teren. Očekujemo pobjedu i na današnjem gostovanju kod Zaboka jer imamo dobar niz, dobro igramo, a sada napokon imamo i širinu gdje svatko može napraviti pomak unutar ekipe. Dva puta smo ove sezone već slavili protiv njih, mekša su ekipa od ostalih – kaže trener DepoLink Škrljeva Damir Rajković.




Mlada ekipa iz Mavrinaca zasigurno je dobila i na samopouzdanju nakon što je iz trećeg pokušaja ove sezone svladala i Dinamo i Bosco. Nakon Zaboka neće biti puno vremena za odmor jer već u petak slijedi domaći susret s Goricom.


– Definitivno moram biti zadovoljan utakmicom protiv Bosca jer nam oni inače ne leže, atipično igraju u odnosu na druge, dobro trče i brane se tranzicijski. U zadnjem susretu smo nadoknadili lošiji šut sa skokom u napadu, napravili smo ravnotežu u utakmici i to me veseli – zaključuje Rajković.