Tenis

Serena Williams objavila kako propušta Olimpijske igre uz čudno “objašnjenje” svoje odluke

Hina

Serena Williams/Foto REUTERS

Serena Williams/Foto REUTERS

"Puno je razloga zbog kojih sam donijela takvu odluku. Ne želim ulaziti u njih danas. Možda neki drugi dan", dodala je jedna od najboljih tenisačica svih vremenaLONDON Vlasnica 23 teniska Grand Slam naslova Amerikanka Serena Williams (39) odustala je od nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju, ne navodeći razloge svoje odluke.


Williams, koja će u rujnu napuniti 40 godina, osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u pojedinačnoj konkurenciji u Lodonu 2012. godine, te tri zlatne medalje u paru sa sestrom Venus u Sydneyu (2000), Pekingu (2008) i Londonu (2012).


“Da, zapravo nisam na olimpijskoj listi, pa … Ne, svjesna sam toga,” rekla je Williams novinarima uoči početka Wimbledona.
“Puno je razloga zbog kojih sam donijela takvu odluku. Ne želim ulaziti u njih danas. Možda neki drugi dan,” dodala je jedna od najboljih tenisačica svih vremena.


Od nastupa na OI odustali su i Španjolac Rafel Nadal i Austrijanac Dominic Thiem, dok će Švicarac Roger Federer, koji u kolovozu također puni 40 godina, konačnu odluku donijeti nakon Wimbledona.