Transferi

Saga je napokon gotova. West Ham i Torino postigli dogovor, Vlašić prelazi u redove talijanskog kluba

Portal Novilist.hr

Nikola Vlašić/Foto V. KARUZA

Nikola Vlašić/Foto V. KARUZA

Vlašić je već ranije dogovorio svoje detalje petogodišnjeg ugovora s Torinom, a prema kojem će zarađivati dva milijuna eura godišnje, otkrio je Tuttosport. Vlašić već neko vrijeme samostalno trenira u Milanu čekajući liječnički pregled



LONDON Kako navodi talijanski Tuttosport, West Ham i Torino su postigli dogovor o transferu hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića. Veznjak će tako nakon jednogodišnje posudbe i službeno postati član Torina, a navodno će talijanski klub za njega platiti deset milijuna eura plus dva milijuna u bonusima, te bi West Ham dobio i postotak od iduće prodaje Vlašića.


Vlašić je već ranije dogovorio svoje detalje petogodišnjeg ugovora s Torinom, a prema kojem će zarađivati dva milijuna eura godišnje, otkrio je Tuttosport. Vlašić već neko vrijeme samostalno trenira u Milanu čekajući liječnički pregled.


Vlašić je u prošloj sezoni za Torino, koji vodi hrvatski trener Ivan Jurić, odigrao 37 utakmica u kojima je postigao pet i asistirao za osam pogodaka.




Saga o Vlašićevom transferu trajala je toliko dugo da je igrač navodno prozvao trenera West Hama Davida Moyesa, kao i cijeli klub.


– Već dva mjeseca vam govorim da želim ići i igrati za Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima. Također, ni moja obitelj se ne želi vratiti živjeti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge opcije s tržišta, ako ih je ikad i bilo. Užasno se ponašate – rekao je navodno Vlašić, a objavio Tuttosport.