Medvedev se zaletio

Ruski tenisač na presici nije htio ponoviti da je Đoković najbolji u povijesti: “Neću to više nikada reći”

Portal Novilist.hr

Novak Đoković i Daniil Medvedev/Foto REUTERS

Novak Đoković i Daniil Medvedev/Foto REUTERS

Da je neki drugi tenisač igrao protiv mene, ne bih to rekao. Možda je to bilo i malo bez respekta prema ostaloj dvojici, znamo o kome se radi. To je sve što ću reći o ovoj temi - rekao je MedvedevRIJEKA “Ispričavam se, vama navijačima i Novaku, svi znamo za što se on borio večeras, ali reći ću nešto što nikad nisam. Novače, ti si za mene najbolji u povijesti tenisa”, rekao je Rus Danil Medvedev nakon što je osvojio US Open.


Ali na presici nakon meča ruski tenisač je priznao da se malo zaletio i da to ipak ne može ponoviti.


– To što sam na terenu rekao da je Novak najbolji, to je bilo iskreno, ali neću to više nikada reći. Da je neki drugi tenisač igrao protiv mene, ne bih to rekao. Možda je to bilo i malo bez respekta prema ostaloj dvojici, znamo o kome se radi. To je sve što ću reći o ovoj temi – priznao je Medvedev na presici nakon osvajanja US Opena.
Tim je pothvatom Rus spriječio Novaka Đokovića u osvajanju kalendarskog Grand Slama, što je posljednji put uspjelo Rodu Laveru još 1969. godine. Također, osvajanjem US Opena Novak se mogao odvojiti od Nadala i Federera u ukupnom broju osvojenih Grand Slam titula. Sva trojica su trenutno na njih dvadeset.