Ženski rukomet

Rukometašice Murvice teško poražene kod Osijeka, držale su egal tek prvih desetak minuta

Valentina Prokić

Murvica je susret otvorila dvama brzim pogodcima, Osijek je vrlo brzo stigao u egal. Nakon što je u 12. minuti rezultat bio 5:5, domaće rukometašice preuzele su igru u svoje ruke i više nisu dozvolile Murvici da se približi.



OSIJEK Utakmica 23. kola Prve HRL za rukometašice: Osijek – Murvica 34:23 (19:12). ŠD Zrinjevac. Bez gledatelja. Suci: M. Butorović i T. Butorović (Zagreb).


OSIJEK: Borac, Pajić 2, Hren 6, Lacković 1, Jerčinović 6 (2), Barbir 1, Beljan 2, Horvat 1, Jeršek, Zagorščak 1, Humel, Zeba 3, Brkić, Frančić 7, Grbavčević 1, Sablić 3.


MURVICA: Ljubanović, Jelenović 7 (2), Grozdek 1, Filipović, Masnić 9 (1), Mandekić, Lekaj, Rajković 1, Debelić 4, Lorbek, Lončarić 1, Tomić.




Sedmerci: Osijek 2 (2), Murvica 3 (6). Isključenja: Osijek 12, Murvica 6 minuta.


Rukometašice Murvice doživjele su težak poraz u gostima kod Osijeka. Murvica je susret otvorila dvama brzim pogodcima, Osijek je vrlo brzo stigao u egal. Nakon što je u 12. minuti rezultat bio 5:5, domaće rukometašice preuzele su igru u svoje ruke i više nisu dozvolile Murvici da se približi. Na poluvremenu je domaća ekipa vodila osam razlike, a u nastavku se ta prednost nastavila povećavati. Tako je u nekoliko navrata bilo čak plus 11, a tom prednošću je Osijek i zaključio utakmicu.