Pad u donji rang

Rukometašice Murvice ispale u Drugu ligu, na svojem terenu poražene od izravnih konkurentkinja za ostanak

Valentina Prokić

Foto S. DRECHSLER

Foto S. DRECHSLER

Gošće su bile u prednosti od početka utakmice, ali deset minuta prije kraja Murvica je uspjela doći na gol zaostatka, 28:29 u 53. minuti. No, više od toga nisu uspjele



CRIKVENICA Utakmica 25. kola Prve HRL za rukometašice: Murvica – Sesvete 31:35 (12:18). Gradska dvorana. Bez gledatelja: Suci Pavić i Torbarina (Zadar).


MURVICA: Strukar, Ljubanović, Jelenović 11 (1), Grozdek, Filipović 2, Masnić 6, Mandekić, Lekaj, Rajković, Debelić 8, Lončarić 2, Pešut 2, Tomić
SESVETE: Mamić, Lujić, Tupek 3, Bešen 10, Grlić 2, Burić 3, Cvitanović 2, Brkić 4, Lovrenčević, Gavrilović, Ćoraš, Lukšić 6, Lukšić 6 (4), Lukić 5 (1).


Sedmerci: Murvica 1 (2), Sesvete 5 (6). Isključenja: Murvica 8, Sesvete 2 minute.




Rukometašice Murvice poražene su od direktnih konkurentkinja Sesveta u susretu koji su morale pobijediti da bi zadržale teoretske šanse za ostanak u ligi. Gošće su bile u prednosti od početka utakmice, ali deset minuta prije kraja Murvica je uspjela doći na gol zaostatka, 28:29 u 53. minuti. No, više od toga nisu uspjele. Sesvete su s tri brza pogotka otišle na 28:32 pet minuta prije kraja i gurnule Crikveničanke u Drugu ligu.