Kup rukometaša

Rukometaši Zameta nadigrani u osmini finala Kupa, Moslavina uzvratila za prvenstveni poraz u Rijeci

Igor Duvnjak

Damir Vučko/Foto Arhiva NL

Damir Vučko/Foto Arhiva NL

Gosti su imali samo bljesak do polovice prvog dijela igre koji se tada ugasio, premalo je to za uspjeh u Kutini s domaćinima koji su se nadavali golova, a na drugoj strani uspjeli zaustaviti napad Riječana.



RIJEKA Utakmica osmine finala hrvatskog Kupa rukometaša Moslavina – Zamet 30:26 (16:12). Dvorana u Kutini.


MOSLAVINA: Mudrinjak, Kligl 8, Masnec, Vučelić 5, Lukes 2, Mrkalj, Vozab 11 (7), Daničić, Slukan 2, Crnojević, Mihaljević 2, Frdelja,Šušnja, Kristić.


ZAMET: Vučko 4 (1), Tomović, Živković 3, Grbac, Njegovan, Islamović 1, Sorić, Tomaš 3 (1), Milih 1, Viskić, Mrakovčić 1, Devčić 3, Pikec 6, Kvastek 4 (2).




Isključenja: Moslavina 8, Zamet 4 minute. Sedmerci: Moslavina 7 (7), Zamet 7 (4).


Moslavina je na duži rok na svom terenu nadigrala Zameta u osmini finala Kupa i plasirala se među osam najboljih ovog natjecanja. Gosti su imali samo bljesak do polovice prvog dijela igre koji se tada ugasio, premalo je to za uspjeh u Kutini s domaćinima koji su se nadavali golova, a na drugoj strani uspjeli zaustaviti napad Riječana.


Totalno su ih nadigrali, pogotovo u nastavku, sa uvjerljivih 30:26 su uzvratili za riječki ligaški poraz od čak 14 golova razlike. Zamet pritom nije realizirao tri sedmerca.