Kompletiranje redova

Renato Sulić se priključio pripremama Zamećana, svojevremeno najbolji vratar trenira nekadašnjeg najboljeg pivota na svijetu

Igor Duvnjak

Renato Sulić/Foto Arhiva NL

Renato Sulić/Foto Arhiva NL

Svojevremeno najbolji kružni igrač na svijetu, as koji je bio svjetski prvak još 2003. godine u Portugalu, a potom i europski viceprvak je nakon svečanog predstavljanja i potpisivanja ugovora dobio kraći odmor



RIJEKA  Rukometaši riječkog premijerligaša Zameta u miru i tišini zametske dvorane pod vodstvom trofejnog riječkog imena, trenera Valtera Matoševića odrađuju već danima uobičajene pripreme za novu sezonu započetu inače na atletskim terenima stadiona na Kantridi.


Riječki rukometaši za sobom imaju poslovično napornu fazu “punjenja akumulatora”, obnavljanja fizičke pripremljenosti za ispunjavanje teških ligaških obaveza u novom prvenstvu. U radu je, kako vrijeme od početka zajedničkog okupljanja, sve prisutnija i lopta, iobnovljena momčad bez onih koji su otišli a sa nekim novim imenima nastoji polako uigravati stvarajući igru koju od nje želi i traži njezin kormilar. Od novih imena daleko najzvučnije je svakako odjeknuo povratak u Zamet proslavljenog imena, trofejnog trsatskog pivota Renata Sulića, koji se nakon niza godina u inozemstvu, posliije duge epizode u mađarskom Veszpremu, te na koncu u poljskoj Wisli Plock odlučio vratiti u svoj grad.


Svojevremeno najbolji kružni igrač na svijetu, as koji je bio svjetski prvak još 2003. godine u Portugalu, a potom i europski viceprvak je nakon svečanog predstavljanja i potpisivanja ugovora dobio kraći odmor. Sada se, međutim, priključio novim suigračima, stavi se na raspolaganje Matoševiću i provodi pripreme sa Zamećanima.




U jeku ovog najavljivanog, neugodnog vala koronavirusa Zamet očekuje seriju uvijek potrebnih, dobrodošlih pripremnih utakmica. Pred Zametom je već davno dogovoreni kvalitetni prijateljski turnir u Crikvenici u prvoj polovici rujna. Osim riječkog premijerligaša i organizatora smotre, domaćeg prvoligaša Mornara Crikvenice, trebali bi nastupiti još kvalitetni premijerligaši, gosti zagrebačka Dubrava,te Bjelovar.