Ništa od utakmica

Pozitivan igrač u redovima rukometaša Zameta, svi igrači i treneri u dvotjednoj samoizolaciji

Igor Duvnjak

Trener Valter Matošević i njegovi igrači na prisilnoj su pauzi/Foto Arhiva NL

Trener Valter Matošević i njegovi igrači na prisilnoj su pauzi/Foto Arhiva NL

Iz kluba ne namjeravaju izlaziti službeno u javnost s imenom svog oboljelog igrača, rečeno je tek kako je taj zaraženi igrač osjetio blage simptome pa je bio upućen na testiranje



RIJEKA Koronavirus, taj neželjeni i neugodnio gost je ušao i u tabor rukometaša Zameta. Epilog je nažalost poznat, svo Zamećani, igrači i stručni stožer na čelu sa trenerom Valterom Matoševićem su umjesto na parketu i na treninzima u obaveznoj samoizolaciji čekajući kroz iduće razdoblje razvoj događaja.


Sve se to odigralo vrlo brzo, Riječani su, u četvrtak doznali da imaju jednog zaraženog igrača u momčadi. Iz kluba ne namjeravaju izlaziti službeno u javnost s imenom svog oboljelog igrača, rečeno je tek kako je taj zaraženi igrač osjetio blage simptome pa je bio upućen na testiranje a slijedom svega toga epidemiološka služba je odredila samoizolaciju za sve Zametove igrače i za klupski stručni stožer.


Jasno, kako će Zamećani u idućih četrnaest dana biti u samoizolaciji, ništa od planiranog puta u Dubrovnik gdje se trebalo igrati ove subote a osim toga, sve prema pravilima Hrvatskog rukometnog saveza odgođena je i utakmica šestog premijerligaškog kola, koju su Riječani trebali igrati sa vinkovačkom Spačve na svom terenu u dvorani na Zametu.