Ćamila Mičijević

Mostarka prevodi hrvatske rukometašice prema medalji i poručuje: “Stalno pjevam… i protiv Dinama i protiv Hajduka bit ćemo uz tebe…”

Portal Novi list

Ćamila Mičijević/E. GRUDEN/KOLEKTIFF/HRS

Ćamila Mičijević/E. GRUDEN/KOLEKTIFF/HRS

Ja sam i dalje Armada. I dalje kroz jedan dio svojega života gledam na sebe kao Riječanku - kaže bivša igračica Zameta



RIJEKA Ćamila Mićijević jedna je od glavnih uzdanica izbornika Šoštarića na europskoj smotri rukometašica i glavna “zabavljačica” u redovima reprezentacije. Svako malo na društvenim mrežama iscuri neki video sa Ćamilom u glavnoj ulozi. Odvažila se čak iskoračiti iz pjevačkih i zakoračiti u novinarske, odnosno voditeljske vode. Prije nekoliko dana je tako u improviziranom studiju organizirala snimanje najnovije emisije “Kod Ćamile u fotelji“. Gosti su bili izbornik Šoštarić i legendarna hrvatska rukometašica, sada pomoćna trenerica u reprezentaciji Snježana Petika.


Vanjska pucačica rođena je u Heidenheim u Njemačkoj, ali smatra se Mostarskom gdje je odrasla i u rukometnom smislu. Smatra se i Riječankom, jer rukometno se afirmirala u gradu na Rječini gdje provela punih pet godina na što ju je podsjetio naš novinar Igor Duvnjak u telefonskom razgovoru i razgovoru objavljenom u Novom listu uoči večerašnje utakmice protiv Rumunjske:


– Bila sam pet godina u Zametu – podsjeća se Ćamila Mičijević, sada igračica francuskog Metza. – Itekako se sjetim Rijeke. Stalno pjevam ono »I protiv Dinama i protiv Hajduka bit ćemo uz tebe…« Ja sam i dalje Armada. I dalje kroz jedan dio svojega života gledam na sebe kao Riječanku.




Nema sumnje da će Ćamila nakon ovih izjava pridobiti dodatne simpatije Riječana i riječkih ljubitelja rukometa uoči večerašnje utakmice protiv Rumunjske.