Beogradski odjeci

LINO ČERVAR: Smogli smo snage da odemo iz Beograda neporaženi

P. N.

Lino Červar/Foto Arhiva NL

Lino Červar/Foto Arhiva NLBEOGRAD Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne vrste, nije djelovao pretjerano nezadovoljno nakon beogradskog remija.


– Trebalo je ovo izdržati, i kriterij suđenja i sve ostalo. Čestitke moj igračima, treball smo biti malo mudriji jer mogli smo izgubiti. Sve ovo je za probati. Zadovoljan sam borbenošću, a bitno je da smo i kada smo pali pokazali mentalnu čvrstoću i vratili se u igru. Nama je svaka utakmica bitna jer se još više uigravamo. Jedva čekamo da se vrate ozlijeđeni igrači. Smogli smo snage da odemo iz Beograda neporaženi. Čekamo sada Zadar i gledatelje koji jedva čekaju tu utakmicu. Nadamo se da ćemo tu utakmicu dobiti – rekao je Červar.


Kapetan Domagoj Duvnjak zabio je izjednačujući pogodak.
– Dobro smo ušli u utakmicu i poveli, igrali smo pokretljivo. Nakon toga su nas uspavali, nismo dobro igrali, radili su nam probleme u obrani. U nastavku su oni vodili dva razlike, imali kontru za tri, ali Šego je obranio. Na kraju mislim da je podjela bodova najrealnija. Možemo puno bolje, to ćemo vjerujem dokazati i u Zadru pred našim navijačima – rekao je Duvnjak.