NOVI SPORTSKI DIREKTOR RIJEKE

Robert Palikuća komentirao svoj dolazak na Rujevicu: “Želim sa svojim iskustvom iz Njemačke nastaviti uspješan put Rijeke”

Portal Novi list

Robert Palikuća/Foto: HNK Rijeka

Robert Palikuća/Foto: HNK Rijeka

"Nije mi puno trebalo da se odlučim prihvatiti ponudu jer me domovina na neki način uvijek vukla nazad", rekao je Palikuća.



RIJEKA Novi sportski direktor HNK Rijeke Robert Palikuća dao je službenu izjavu za stranice kluba i objasnio kako je došlo do suradnje.


“Ivan Mance i ja se već dugo godina znamo i često smo razmjenjivali informacije o tržištu u njemačkom i hrvatskom nogometu, a tako sam upoznao i gospodina Miškovića, kao i još neke članove Uprave kluba, tako da je kontakt cijelo vrijeme postojao. Kada je Ivan odlučio da će otići, klub me kontaktirao, intenzivno smo razgovarali i razmijenili neke ideje te mi nije puno trebalo da se odlučim prihvatiti ponudu jer me domovina na neki način uvijek vukla nazad“, rekao je Palikuća, koji je i objasnio što se od njega očekuje u klubu.


“Ideja Uprave kluba je da s mojim idejama i iskustvima iz Njemačke nastavimo uspješan put Rijeke u zadnjih deset godina. Znam da postoji određeni pritisak da prva ekipa odmah što bolje funkcionira i da se što brže poslože stvari, ali mislim da treba gledati na cijeli napredak kluba, neke stvari se ne mogu promijeniti u par dana.”




Cijeli razgovor možete pogledati u videu.