nk stari grad

Riječki NK Stari grad bio na proslavi 125. rođendana Udinesea, Pejnović: “Ponosni smo što smo bili dio ovakve obljetnice”

Edi Prodan

NK Stari grad

NK Stari grad

U Udine nas je ukupno otputovalo 67, atmosfera je unatoč izostanku pogodaka na utakmici Serie A protiv Genoe bila fantastična. Osjećali smo se tim ponosni  jer smo sada i mi dio moćnog sustava Udinese Academy - istaknuo je osnivač NK Stari grad Vladimir Pejnović



RIJEKA FC Udinese proslavio je 125. obljetnicu osnutka kluba, a u njoj je prisustvovala većina igrača svih uzrasta NK Stari grad iz Rijeke.


Plod je to najnovije suradnje između dva kluba koja je prvih dana studenog svečano potpisana u riječkoj Gradskoj vijećnici. Stari grad je tako postao dio Udinese Academy koja riječkim nogometašima i trenerima jamči korištenje najnovijih sportskih dostignuća u sustavu treninga kao i općenito izgradnje cjelokupne osobnisti mladih sportaša.


– U Udine nas je ukupno otputovalo 67, atmosfera je unatoč izostanku pogodaka na utakmici Serie A protiv Genoe bila fantastična. Osjećali smo se tim ponosni  jer smo sada i mi dio moćnog sustava Udinese Academy. Bilo je uistinu lijepo danas biti dijelom jedne ovako značajne obljetnice – istaknuo je osnivač NK Stari grad Vladimir Pejnović, sportski pedagog i zanesenjak koji je u svega 15-ak godina, praktično bez značajnije pomoći, izgradio jedan od najznačajnijih riječkih sportskih sustava.