Hrvatska strijelkinja

Riječanka Pejčić nije bila dostupna za izjave nakon trostava, ali je trener Vitez objasnio: “Nije izdržala u stojećem stavu”

Hina

Snježana Pejčić/Foto PIXSELL

Snježana Pejčić/Foto PIXSELL

Moje je mišljenje da je ona izvukla iz sebe maksimum. U klečećem i ležećem je bila među tri najbolje. Ona je imala veliku želju za finale ovdje i to je bio dodatan uteg na njenim leđima - kazao je trener reprezentacije Siniša Vitez



TOKIO Hrvatska strijelkinja Snježana Pejčić ostala je u subotu bez finala u gađanju MK puškom 50m trostav nakon što je u kvalifikacijama zauzela deseto mjesto.


Pejčić je pogodila 1.169 krugova i za ulazak u finale su joj nedostajala tri kruga. U klečećem stavu je pogodila 392, u ležećem 396, a u stojećem tek 381, što joj je oduzelo šansu za finale. Riječanka je u jednom trenutku kod ležećeg stava čak i vodila.


– Snježana je u ovim uvjetima, kada je bilo dosta vjetra, čak bila i u vodstvu, ali jednostavno nije izdržala u stojećem stavu. Moje je mišljenje da je ona izvukla iz sebe maksimum. U klečećem i ležećem je bila među tri najbolje. Ona je imala veliku želju za finale ovdje i to je bio dodatan uteg na njenim leđima – kazao je trener reprezentacije Siniša Vitez.




Pejčić nakon trostava nije bila dostupna za izjave. Snježanin trener Seno Čusto kolabirao je prije otvorenja Igara i još se nalazi u bolnici u Tokiju.