La Liga

Real Madrid na krilima Kroosa svladao Cadiz, Modrić igrao do 85. minute

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Njemački nogometaš Toni Kroos bio je prvo ime susreta budući je prvo u 40. minuti asistirao Ederu Militau za 1-0, dok je u 70. minuti Kroos zabio fantastičan pogodak za 2-0



MADRID U posljednjem susretu 14. kola španjolske La Lige nogometaši Reala su na svom Santiago Bernabeu svladali Cadiz s 2-1.


Njemački nogometaš Toni Kroos bio je prvo ime susreta budući je prvo u 40. minuti asistirao Ederu Militau za 1-0, dok je u 70. minuti Kroos zabio fantastičan pogodak za 2-0. Potegnuo je njemački vezni igrač gromovito s 20 metara i sjajno pogodio za dva gola prednosti svoje momčadi.


U 79. minuti sve je moglo biti riješeno, ali hrvatski igrač Luka Modrić nije pogodio, s tri-četiri metra, prazna gostujuća vrata. Kazna je uslijedila vrlo brzo, gosti su golom Lucasa Pereza smanjili na 1-2 u 82. minuti. Cadiz je mogao i do boda, ali je Espino u sudačkoj nadoknadi udarcem glavom prebacio domaća vrata.




Luka Modrić je iz igre izašao u 85. minuti.


Ovom pobjedom Real je smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom. Upisali su Madriđani jedanaestu pobjedu u sezoni te imaju dva boda manje od Katalonaca. Cadiz je ostao pretposljednji na ljestvici.