Konferencijska liga

Radomir Đalović: “Uz podršku navijača na Rujevici možemo proći dalje. Samo me jedno boli…”

Portal Novilist.hr

Foto V. MAVROVIĆ, HNK RIJEKA

Foto V. MAVROVIĆ, HNK RIJEKA

Bili smo izvrsni, očekujem da ćemo u uzvratu biti još bolji i očekujem naš ulazak u skupinu. Dečki su pokazali i pokazat će da se mogu nositi s ovim velikim zvijezdama. Uopće ne sumnjam u njih - rekao je Đalović



LILLE Radomir Đalović zajedno je sa sportskim direktorom Darkom Raić Sudarom vodio Bijele protiv Lillea. I bio je to uspješan debi za ovaj duo. Rijeka s aktivnim rezultatom, odnosno minimalnim porazom 1:2, dočekuje uzvrat na Rujevici.


– Bilo je teško, ali ovi mladi dečki pokazali su da mogu igrati ozbiljan nogomet. Igrali smo s momčadi koja vrijedi jako puno i imali četiri, pet prilika, šansu za izjednačenje. Boli me samo što smo primili gol iz prekida. Bili smo izvrsni, očekujem da ćemo u uzvratu biti još bolji i očekujem naš ulazak u skupinu. Dečki su pokazali i pokazat će da se mogu nositi s ovim velikim zvijezdama. Uopće ne sumnjam u njih. Želio bih se zahvaliti i navijačima, koji su došli u Lille u velikom broju.


Uz njihovu podršku možemo proći. Pokazali smo da smo dobri. Sada se okrećemo nedjelji, čekaju nas sada tri teške utakmice, ali vjerujem da možemo sve napraviti kako treba i usrećiti navijače – kaže Radomir Đalović.