Odgovorio na transparent

Prosinečki opleo po Hajdukovcima: “Frustrirani ste. Već 18 godina govorite da ćete biti prvaci, a niste”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje - rekao je Prosinečki



ZAGREB Navijači Hajduka tijekom utakmice Rudeša i njihova kluba podignuli su transparent, koji je izazvao brojne reakcije. Izvrijeđali su trenera Rudeša Roberta Prosinečkog, napisavši na transparentu “10 eura, može, hvala. Ipak četniku nije plaća mala.”


A to je ujedno bila aluzija na period karijere koji je Prosinečki proveo u Crvenoj zvezdi, dok 10 eura označuje cijenu ulaznica koju je odredio Rudeš.


Na tu poruku u razgovoru za Antenu Zadar osvrnuo se i sam Prosinečki.




“Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje. Stojim iza toga što sam rekao o njemu, Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći?


Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? Jebem mu mater, ja to ne razumijem”, rekao je Prosinečki i dodao:


“Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što osamnaest godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da ćete biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet.”