Engleska

Problemi za Contea: Tottenham do kraja sezone ostao bez veznjaka zbog potrganih križnih ligamenata

Hina

Rodrigo Bentancur/Foto REUTERS

Rodrigo Bentancur/Foto REUTERS

Betancur se sudario s Nampalysom ​​Mendyjem i onda je pao na tlo od jakih bolova. Medicinsko osoblje Spursa brzo je pružilo pomoć Urugvajcu koji je nakon toga napustio teren šepajući na stadionu King Power



LONDON Engleski prvoligaš Tottenham je potvrdio da će Rodrigo Bentancur propustiti ostatak sezone nakon što je potrgao križne ligamente lijevog koljena u porazu Premier lige od Leicester Cityja u subotu.


Betancur se sudario s Nampalysom ​​Mendyjem i onda je pao na tlo od jakih bolova. Medicinsko osoblje Spursa brzo je pružilo pomoć Urugvajcu koji je nakon toga napustio teren šepajući na stadionu King Power.


“Možemo potvrditi da je Rodrigu Bentancuru puknuo prednji križni ligament u lijevom koljenu i da će biti izvan stroja do kraja sezone. Veznjak će biti podvrgnut operaciji prije nego što započne rehabilitaciju s našim medicinskim osobljem”, navodi se u priopćenju objavljenom na klupskim službenim stranicama.




To je još jedan udarac za trenera Tottenhama Antonija Contea nakon što je Yves Bissouma morao na operaciju gležnja zbog prijeloma, a kapetan Hugo Lloris oštetio je ligament u 1-0 pobjedi nad Manchester Cityjem.


Tottenhem u utorak u Italiji igra protiv Milana prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.