Miljenik navijača

Prince Ampem se oprostio od Rijeke: “Zamalo sam zaplakao kada sam se pozdravljao sa svima”

Portal Novilist.hr

Foto M. GRACIN

Foto M. GRACIN

Najdraža utakmica? Protiv Hajduka na Poljudu kada smo pobijedili 2:1 i ja sam asistirao. Bio je to tako dobar osjećaj da ga ne mogu niti opisati - rekao je Ampem



RIJEKA Kao što smo u jutarnjim satima i objavili, Prince Ampem više nije igrač Rijeke te će karijeru nastaviti u redovima turskog drugoligaša Eyüpspora kojega vodi Arda Turan, nekadašnji igrač Barcelone. Također, Krešić odlazi na posudbu u rumunjski Cluj.


Od Ampema se klub s Rujevice oprostio posebnim videozapisom, u kojem se krilni igrač, koji je u dresu Rijeke u 81 utakmici postigao 10 golova i brzo postao jedan od miljenika navijača, prisjetio dolaska na Kvarner te svojih najljepših uspomena u dresu Bijelih.


– Sjećam se kad sam došao u Rijeku, svi su me prihvatili otvorenih ruku. Skoro sam zaplakao kada sam se pozdravljao sa svima, nedostajat će mi suigrači, navijači, cijeli grad, ljudi koji su mi pokazivali ljubav u svakom trenutku. Vjerujem da ćemo se opet vidjeti. Najdraža utakmica? Protiv Hajduka na Poljudu kada smo pobijedili 2:1 i ja sam asistirao. Bio je to tako dobar osjećaj da ga ne mogu niti opisati – rekao je Ampem.