EHF EURO KUP

Pomlađena hrvatska rukometna reprezentacija nemoćna protiv Španjolske u zaostalom susretu Euro kupa

Hina

Halil Jaganjac/M. MIJOŠEK

Halil Jaganjac/M. MIJOŠEK

Hrvatska je tako ovo natjecanje okončala na drugom mjestu s osam bodova, dva manje od pobjednika Mađarske, a dva više od treće Španjolske.



PONTEVEDRA U zaostalom susretu 3. kola EHF EURO Cupa pomlađena hrvatska muška rukometna reprezentacija je u Pontevedri izgubila od Španjolske sa 22-34 (13-15) te tako natjecanje okončala na drugoj poziciji.


Hrvatska odigrala dva potpuno različita poluvremena. Prvo vrlo dobro s gotovo minimalnim zaostatkom za domaćinom i drugo s previše tehničkih pogrešaka da bi rezultat bio povoljniji. No, s obzirom da je u ekipi bilo čak sedam debitanata, ne treba biti previše kritičan prema hrvatskoj mladosti.


Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Tomislav Severec s četiri pogotka, Riječanin Halil Jaganjac zabio je dva gola, dok su Maqueda, Figueras i Rivera postigli po šest golova za Španjolsku.




Hrvatska je tako ovo natjecanje okončala na drugom mjestu s osam bodova, dva manje od pobjednika Mađarske, a dva više od treće Španjolske. Sudjelovala je još Slovačka koja je ostala posljednja bez bodova.