BABO BERETTA I DALJE REŠETA

Pogledajte još jednu fenomenalnu utakmicu Bojana Bogdanovića, protiv Raptorsa je upisao rekord sezone

Luka Medak

Bojan Bogdanović/Foto: REUTERS

Bojan Bogdanović/Foto: REUTERS

Bogdanović je već od samog početka bio vruć te u prvoj četvrtini zabio 17 od 29 poena Jazza, što mu je rekord sezone za najviše poena u četvrtini, a izjednačio je i rekord karijere u tom segmentu, da bi završio utakmicu s 34 poena.



RIJEKA Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović imao je još jednu sjajnu večer. U pobjedi Utah Jazza nad Toronto Raptorsima (102:106) najbolji hrvatski košarkaš ubacio je 34 poena, što mu je rekord ove sezone, a dodao je i četiri skoka te četiri asistencije.


Bez Donovana Mitchella i Mikea Conleyja, Babo je dobio puno veću ulogu u napadu u zadnjih nekoliko utakmica i sada je u već četiri od pet zadnjih utakmica zabio više od 22 poena. Ovo mu je također već šesta utakmica u sezoni s najmanje 30 poena te dvanaesta s više od pet trica.


Bogdanović je već od samog početka bio vruć te u prvoj četvrtini zabio 17 od 29 poena Jazza, što mu je rekord sezone za najviše poena u četvrtini, a izjednačio je i rekord karijere u tom segmentu. Pogodio je 7-10 šutova i tri trice, da bi završio utakmicu s njih šest.




https://youtu.be/1IOYDVrZSAY


Mitchell neće biti na parketu još najmanje tjedan dana, što znači da bismo još najmanje toliko mogli gledati Mostarca s većom ulogom u napadu.