Zanimljive izjave

Pavlović kaže da je uglavnom zadovoljan svojim igrama u Rijeci: “Pa da nisam dobro igrao, ne bi me uzeo mnogo veći klub od Rijeke”

Portal Novilist.hr

Foto HNK Rijeka

Foto HNK Rijeka

Žao mi je što je ovako ispalo, kad sam dolazio mislio sam da ću ovdje završiti karijeru. Ali, tako je – kako je - dodao je Pavlović



RIJEKA Jedan od najvećih ovosezonskih razočaranja na Rujevici svakako je bio Mateo Pavlović, stopera koji je otišao u redove francuskog drugoligaša St. Etienna na posudbu bez mogućnosti otkupa ugovora. Zanimljive je izjave imao donedavni član Bijelih za Sportske novosti, gdje je u intervjuu rekao kako ga sigurno ne bi uzeo St. Etienne da nije dobro igrao, jer je to mnogo veći klub od Rijeke.


Pavlović je čak relativno zadovoljan svojim igrama u Rijeci…


“Načelno jesam, ali nisam baš bio prezadovoljan. Podbacio sam na posljednjoj utakmici protiv Dinama, dok sam u ostalima bio na zadovoljavajućoj razini. Uostalom, da nisam dobro igrao, sigurno me ne bi uzeo St. Etienne koji je mnogo veći klub od Rijeke. Žao mi je što je ovako ispalo, kad sam dolazio mislio sam da ću ovdje završiti karijeru. Ali, tako je – kako je, morao sam prihvatiti klupsku odluku”, rekao je Pavlović za Sportske novosti.




St. Etienne se inače ove sezone bori za ostanak u drugoj ligi.


“Odigrali smo lošu jesen, znalo se da će biti promjena u klubu nakon tih razočaranja. Klub se odlučio riješiti nekih igrača, a ja sam, nažalost, bio među njima. Nisam mogao zamisliti ovakav scenarij kad sam dolazio u Rijeku, ali život, posebno nogometni, piše čudne priče.”