Kaos na Kantridi

FOTO/VIDEO Pogledajte na što sliči kultni nogometni stadion i dom riječkih atletičara nakon velike nevere

Portal Novi list

Foto Arhiva NL/Foto AK Kvarner Rijeka

Foto Arhiva NL/Foto AK Kvarner Rijeka

Orkanski vjetar praćen kišom se doslovce poigrao s golovima, dijelovima nadstrešnica, sportskim rekvizitima velike težine...



RIJEKA Velika nevera koja je u ponedjeljak navečer protutnjala Kvarnerom ostavila je traga na zapadnom dijelu grada. Između ostaloga i na stadionu na Kantridi, kojemu ovoga puta nisu “život zagorčale” velike kiše i podzemne vode već kiša praćena snažnim vjetrom. Nije sve to zajedno potrajalo tako dugo, ali je očito imalo ogromnu snagu.


Kako drugačije objasniti slike koje su nastale u utorak ujutro zahvaljujući djelatnicima Atletskog kluba Kvarner. Orkanski vjetar praćen kišom se na kultnom riječkom nogometnom stadionu doslovce poigrao s golovima, dijelovima nadstrešnica, sportskim rekvizitima velike težine… do te mjere da je nešto od toga “proputovalo” dobrih 50-ak metara i završilo na ili ispred zapadne Armadine tribine.


Foto galerija: Šteta na Kantridi nakon nevremena Foto: Marko Gracin


Štete se tek zbrajaju, no jasno je da će najviše biti na gubitku korisnici objekta, sportaši koji bez tih rekvizita ne mogu zamisliti svoj trening.




 


Foto i video materijale snimili su djelatnici Atletskog kluba Kvarner