Dobe vijesti

Veliki preokret u slučaju Josipa Vrlića, riječki centar ipak se neće oprostiti od reprezentacije uoči EP-a u Splitu

Portal Novi list

Josip Vrlić/Foto REUTERS

Josip Vrlić/Foto REUTERS

Zvao me Vrlić nakon objave popisa. Rekao je da želi ostati dio priče, da se nismo najbolje razumjeli, makar... Ja ću mu izaći u susret i on će preskočiti bazni dio priprema u Kranju - rekao je Ivica Tucak



RIJEKA Nekoliko sati nakon što je emitirana vijest da  Josip Vrlić zaključuje svoju reprezentativnu karijeru dogodio se veliki preokret i iskusni riječki centar bit će na raspolaganju izborniku Ivici Tucku za EP u Splitu.


– Zvao me Vrlić nakon objave popisa. Rekao je da želi ostati dio priče, da se nismo najbolje razumjeli, makar… Ja ću mu izaći u susret i on će preskočiti bazni dio priprema u Kranju, a timu će se priključiti u Šibeniku i uoči utakmice s Mađarskom. On je dovoljno iskusan da nema problema s time što će preskočiti pripreme, jer postoje igrači kao on kojima je potrebniji odmor od priprema. I kod Bijača smo izašli u susret neka četiri dana, Krapić je bio u sličnim razmišljanjima, ali je njegova želja bila da bude od starta s nama. U svakom slučaju bolja vijest nego ona prvobitna za sve nas – rekao je za Sportske novosti   Ivica Tucak.