HVS odlučio

Vaterpolo prvenstvo Hrvatske počinje 3. listopada, Riječani kreću protiv POŠK-a na Kantridi

Hina

Prvoligaško natjecanje počet će sljedećih 11 klubova: Primorje EB, POŠK, Solaris, Galeb, KPK, Mladost, Jug, Jadran, Zadar, Medveščak i Mornar



ZAGREB Hrvatski vaterpolo savez objavio je u četvrtak da nova sezona počinje 3. listopada te da se grupi njegovih sponzora pridružila još jedna eminentna tvrtka – Papirus, koji je na tržištu već punih 26 godina.


“Otvarajući tvrtku u Zagrebu od ove godine pokrivamo sve dijelove Hrvatske te imamo mogućnost pravovremeno djelovati i oprskrbiti naše partnere u svim krajevima Lijepe naše. Kroz taj novi poslovni iskorak bilo nam je bitno kvalitetno se predstaviti tržištu pa smo odlučili da je to naučinkovitije učiniti kroz povezanost s našim najtrofejnijim sportom. Iznimna nam je čast vezati se uz tako uspješan brend poput hrvatskog vaterpola kako bi zajedničkom sinergijom i dalje ostvarivali vrhunske uspjehe”, rekao je Ante Bobelj, predsjednik uprave Papirus Grupe najavljujući da će tvrtka od 1. listopada biti prisutna i na zagrebačkom području.


Vaterpolo prvenstvo Hrvatske za seniore počinje 3. listopada i u njemu sudjeluje 11 klubova.




Dubrovački Jug obranu naslova počinje tek u drugom kolu jer je u prvom slobodan i 10. listopada gostuje kod Medveščaka. Doprvak Mladost u prvom kolu dočekuje KPK s Korčule.


Vaterpolisti Primorja EB u prvom kolu dočekuju splitski POŠK.