Doigravanje vaterpolista

Vaterpolisti Primorja EB svladali Mornar i u uzvratu u Splitu, te potvrdili peto mjesto u doigravanju

Igor Duvnjak

Dario Rakovac (Primorje EB/Foto Arhiva NL

Dario Rakovac (Primorje EB/Foto Arhiva NL

Splitski se uzvrat u odnosu na prvi susret na Kantridi doimao kao bonaca u kojoj su gostujući kapetan Dario Rakovac i suigrači ipak bolje jedrili od domaćih "mornara"

Mornar Brodospas – Primorje EB 4:9




SPLIT Uzvrat razigravanja za peto mjesto vaterpolista u hrvatskom prvenstvu: Mornar Brodospas – Primorje Erste Bank 4:9 (1:0, 1:3, 1:2, 1:4). Plivalište na Poljudu. Gledatelja 100. Suci Radičević (Dubrovnik), Rončević (Šibenik).


MORNAR BRODOSPAS: Podrug, R. Akrap 1, Kreković, Jakovčević, Božan, D.Akrap, Buzdovačić 1, Rako, Dužević, Uvodić, Krolo 1, Ban 1, Kasum, Butić.


PRIMORJE ERSTE BANK: F. Čubranić, Čunko, Burburan, N. Čubranić 2 (1), Brubnjak 1, Blažić, Tkač 2, Rakovac 1 (1), Augusti, Vrlić 2, Babić, Paparić 1, Milošević, Car.




Igrač više: Mornar BS 9 (3), Primorje EB 6 (4). Peterci: Mornar BS -, Primorje EB 5 (2).


Vaterpolisti Primorja Erste Bank su peti u Hrvatskoj, to je očekivana vijest iz Splita gdje su mlade riječke “kapice” dovršile posao koji su počele još u srijedu kada su zasule splitsku obranu kišom golova u visokoj pobjedi od čak devet golova razlike. Poslije kvarnerskog neverina i rezultata 18:7, splitski se uzvrat doimao kao bonaca u kojoj su gostujući kapetan Dario Rakovac i suigrači ipak bolje jedrili od domaćih “mornara”. Za razliku od prve utakmice i poplave pogodaka ovog su puta golovi stizali na kapaljku.