Prva vaterpolska liga

Vaterpolisti Primorja EB se nadaju iznenaditi Jadran u Splitu: “Sada kreće bitniji dio sezone…”

Igor Duvnjak

Lovro Paparić/Foto Arhiva NL

Lovro Paparić/Foto Arhiva NL

Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu u Beogradu i izgubili. Bio je to jedan kvalitetan susret koji je mogao ići u bilo kojem smjeru - podsjeća centar Riječana Lovro Paparić



RIJEKA Vaterpolisti Primorja Erste Bank uplivali su u nastavak sezone nakon duže natjecateljske pauze. Okončali su je u Makarskoj gdje su očekivano visoko porazili domaći Galeb, a večeras u Splitu gostuju kod Jadrana (20.15 sati).


– Ono nam je u Makarskoj bila prva utakmica nakon neke kraće pauze – kaže centar Riječana Lovro Paparić, jedan od aduta u momčadi trenera Igora Hinića, inače student treće godine biznis menadžmenta. – U tom razdoblju smo više radili na fizičkoj spremi, malo smo poboljšali tu našu »bazu« i sada nas čeka ovaj, recimo to tako, bitniji dio sezone.


Večerašnji splitski susret je ogled susjeda na ljestvici, Jadran je na trećoj poziciji, stepenicu više od riječkih gostiju.




– U prijašnjim utakmicama ih nismo pobjeđivali. Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu u Beogradu i izgubili. Bio je to jedan kvalitetan susret koji je mogao ići u bilo kojem smjeru. Što se tiče ove splitske utakmice, sada su oni domaćini. Sigurno je da će im to ići na ruku. Nadam se našoj dobroj, kvalitetnoj igri. Svakako da ćemo dati sve od sebe i ići na pobjedu. Vidjet ćemo što će nam to donijeti.