PH u vaterpolu

Vaterpolisti Primorja EB ponovo gostuju kod Solarisa, ovoga puta igra se za prvenstvene bodove

Valentina Prokić

Mauro Ivan Čubranić/M. LEVAK

Mauro Ivan Čubranić/M. LEVAK

U Kupu je bilo dobro, no rezultat na kraju nije bio povoljan, iako smo vodili cijelu utakmicu. Sad imamo priliku za revanš u svojim rukama - poručio je vratar Primorja EB Mauro Ivan Čubranić



RIJEKA Vaterpolisti Primorja Erste bank večeras (19.30 sati) opet gostuju u Šibeniku kod Solarisa, s kojim imaju neraščišćene račune. Naime, na kvalifikacijskom turniru Kupa Hrvatske dvoboj je završio remijem, a na kraju je završni turnir osigurao Solaris zbog bolje gol-razlike.


– Bit će to repriza, ali vidjet ćemo kako će izgledati ovoga puta. U Kupu je bilo dobro, no rezultat na kraju nije bio povoljan, iako smo vodili cijelu utakmicu. Sad imamo priliku za revanš u svojim rukama – poručio je vratar Primorja EB Mauro Ivan Čubranić.


Riječani su osokoljeni sjajnom igrom i prvom ovosezonskom pobjedom pred svojom publikom na Kantridi. Primorjaši su zaustavili splitski Mornar BS čvrstom obranom.




– Istina, očekivali smo puno težu utakmicu, ali možda smo iznenadili i sami sebe sjajnom igrom. Utakmica je bila stvarno odlična, igra u obrani je bila na visini zadatka i na kraju je odlučila ishod. Imali smo puno blokova, dobro se igralo na svim pozicijama i na kraju smo u napadu uspjeli zabiti duplo više golova od Splićana, što sve pokazuje – rekao je Čubranić, koji je s deset obrana, uz jedan zaustavljeni peterac, dao ogroman doprinos sjajnoj igri.


– Napravio sam i ja veliki posao, ali uz pomoć suigrača je to bilo puno lakše. Oni su zaslužni i za moju dobru igru.