Doigravanje vaterpolista

Vaterpolisti Primorja EB na gostovanju u Splitu kod Mornara mogu “zacementirati” peto mjesto

Igor Duvnjak

Karlo Babić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Karlo Babić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

U Splitu sada želimo završiti posao do kraja - rekao je Karlo Babić



RIJEKA Vaterpolisti Primorja Erste Bank danas u Splitu odrađuju konačni drugi čin ovosezonske predstave razigravanja za peto mjesto u hrvatskom prvenstvu. Nakon što su prethodno više nego uvjerljivo nadmašili splitski POŠK, Riječani su se reprizirali na Kantridi gdje su potopili dalmatinske »mornare« čak 18:7 te se bez pretjerivanja može zaključiti kako je taj prvi čin na Kantridi uvjetovao rasplet ove borbe za peto mjesto.


Istina, dok se utakmica ne završi ništa nije gotovo, ali teško je vjerovatio da bio mladi Karlo Babić i njegovi stariji suigrači u Splitu mogli rasuti tako veliku prednopst u uzvratu.


– Čekamo utakmicu s velikom prednošću, ali ne smijemo se opustiti. Suparnik je agresivan, ali mi smo još agresivniji. Nedamo se isprovocirati, igramo našu igru i držimo se toga. Valja nam biti hladne glave, ali moramo održati ovu prednost – kaže Karlo Babić. – Ostvarili smo lijep rezultat u ovoj sezonio, šteta što zbog koronavirusa nije bilo prilike igrati za ulazak u A1 Regionalnu ligu. Ali moramo se zadovoljiti s ovim petim mjestom jer je to lijep rezultat. U Splitu sada želimo završiti posao do kraja.