Novi izazovi

Vaterpolisti Primorja EB na Delti predstavili momčad za nadolazeću sezonu

Igor Duvnjak

Momčad VK Primorja EB/V. KARUZA

Momčad VK Primorja EB/V. KARUZA

Drago mi je da je Primorje Erste bank za prezentaciju svoje nove sezone izabrao upravo ovaj prostor - rekao je među ostalim prvi čovjek grada na Rječini



RIJEKA Sve se vraća korijenima, tako i vaterpolisti Primorja Erste bank, koji su u zgradi Exportdrva na Delti izašli pred predstavnke medija među kojima je bio i veliki dugogodišnji navijač primorjaša, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Kormilar riječke momčadi nekada najbolji sidrun na vijetu Igor Hinić je izašao na pozornicu sa svojim najbližim suradnicima, Bobanom Voštićem te imenima zadužanima za kondicijsku pripremu, Gregorom Habjaničem i Smiljanom Marinović.


Voditelj cjelovečernog sportskog hepeninga, koji je u biti bio svojevrsni riječki sportski “Amarcord”, na koji se grad Rijeka desetljećima osvrće sa ljubavlju i s ponosom, je dugogodišnji radijski voditelj Joso Krmpotić. On je riječkim sportskim i inim uglednicima redom redao imena koja će u novoj sezoni nositi kapice riječkog kluba koji desetljećima čini krupne zaveslaje u ostvarivanju vrhunskih rezultata.


 




– Moja je uistinu čast i veliko mi je zadovoljstvo što i u ovu novu sezonu mogu povesti ovu obećavajuću momčad vaterpolista Primorja Erste bank – poručio je Hinić. – Ova momčad iz sezone u sezonu, zaveslaj po zaveslaj, napreduje, cilj nam je nastavui ploviti tom brazdom ka čim boljim dostignućima iako nismo preopterećeni nekim velikim ciljevima.


Foto galerija: Vaterpolski klub Primorje EB predstavio momčad u središnjem prostoru EPK-a Foto: Vedran Karuza


Prvi čovjek Rijeke Vojko Obersnel, osvjedočeni dugodisetljetni prijatelj riječkog vaterpola, je također iskazao zadovoljstvo što su primorjaši skorašnju sezonu najavili na Delti.


– Drago mi je da je Primorje Erste bank za prezentaciju svoje nove sezone izabrao upravo ovaj prostor – rekao je među ostalim prvi čovjek grada na Rječini. – Taj je prostor najprikladniji, nasposjećeniji. Rijeka je europska prijestolnca kulture, kandidirali smo se da naš grad bude i europski grad sporta.