Kostrena Half

U Kostreni održana trening utrka uz nastup 11 triatlonaca iz Rijeke, Crikvenice, Zagreba i Osijeka

Sudionici trening utrke u Kostreni

Sudionici trening utrke u Kostreni

Cijeli događaj je potaknuo i organizirao riječki triatlonac Domagoj Pauković, član Matulja, s ciljem provjere forme uoči glavne utrke sezone - Ironman Lanzarotea



KOSTRENA Jedanaest triatlonaca iz Rijeke, Crikvenice, Zagreba i Osijeka sudjelovalo je na »Kostrena Halfu«, trening utrci u kojoj je trebalo završiti 1,9 km plivanja, 90 km vožnje biciklom i pretrčati 21 kilometar, što čini distancu srednje dugog triatlona – Half Ironman.
Dan je bio za poželjeti, uz predivno sunčano vrijeme tijekom plivanja i vožnje biciklom te kasnije uz laganu kišicu koja je pružala pravo osvježenje na trčanju.


Cijeli događaj je potaknuo i organizirao riječki triatlonac Domagoj Pauković, član Matulja, s ciljem provjere forme uoči glavne utrke sezone – Ironman Lanzarotea 3. srpnja, na kojem će pokušati izboriti nastup na Svjetskom prvenstvo na Havajima. Uz podršku TZ-a Kostrena te sjajnu suradnju dvaju triatlon klubova, Matulja i Rivala, čije prijateljstvo je pravi primjer drugima, sakupio se i lijepi broj volontera koji su se brinuli za sigurnost u prometu te organizirali okrijepne stanice na stazi. Svi natjecatelji su po završetku izrazili iznimno zadovoljstvo realiziranom utrkom, a neki su se prvi put okušali na tako zahtjevnoj distanci koju su uspješno savladali.