Izborna skupština

Stolnoteniski klub Crikvenica proslavio 45 godina rada. Evocirali uspomene, odazvali se brojni veterani

Robert Šimonović

Predrag Antić / Foto Miroslav Matejčić

Predrag Antić / Foto Miroslav Matejčić

Jednoglasno je podržan dosadašnji predsjednik Predrag Antić za još jedan četverogodišnji mandat



Stolnoteniski klub Crikvenica održao je izbornu skupštinu za novi četverogodišnji mandat, proslavivši ujedno 45 godina od osnivanja i kontinuiranog rada sa svim populacijama.


Slavljenička torta bila je uvod u svečani dio, a izvješća o radu i osvrt na proteklih 45 dogina dali su sadašnji predsjednik Predrag Antić te dugogodišnji predsjednici Stolnoteniskog kluba Crikvenica Rudolf Smoljan i Tomislav Rogović.





Članove Skupštine pozdravila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu Jasminka Citković.


Evociranje uspomena kroz 45 godina posebno je bilo dojmljivo za današnje veterane stolnog tenisa, koji su se skupštini odazvali u velikom broju.



Sjednici su nazočili i najmlađi članovi STK-a Crikvenica. Svečani dio začinjen je i podjelom dvaju priznanja za dugogodišnju vjernost klubu igračicama Kluba Diani Pećanić i Ivi Košuljandić.


Izborni dio skupštine protekao je u izboru radnih tijela, izvješća i budućih programa koji slijede u četiri naredne godine. Jednoglasno je podržan dosadašnji predsjednik Predrag Antić za još jedan četverogodišnji mandat.



Vesna Car Samsa nova je dopredsjednica. Članovi Klupskog odbora za novi četverogodišnji mandat, uz predsjednika i dopredsjednicu, u novom četverogodišnjem mandatu su Darko Jovanović, Tomislav Rogović, Božidar Tomašek, Senko Smoljan i Zoran Škoro.