Osam kickboxing mečeva

SPEKTAKL Večeras Opatija Fight Night

Marina Kirigin

Opatija Fight Night 2018./Foto Arhiva NL

Opatija Fight Night 2018./Foto Arhiva NL

Nakon višegodišnje pauze u ring se vraća OFC-ov borac Luka Žeželić čiju ekspresnu pobjedu s Opatija Fight Nighta, pred približno dvije tisuće gledatelja u sportskoj dvorani »Marino Cvetković«, još uvijek mnogi pamte...



OPATIJA Jedanaesto izdanje borilačkog spektakla »Opatija Fight Nighta« održat će se danas s početkom u 20 sati u klupskom prostoru Centra Gervais u Opatiji. Organizatori priredbe najavili su osam atraktivnih kickboxing mečeva i jednu MMA prezentaciju.


Nakon višegodišnje pauze u ring se vraća OFC-ov borac Luka Žeželić čiju ekspresnu pobjedu s Opatija Fight Nighta, pred približno dvije tisuće gledatelja u sportskoj dvorani »Marino Cvetković«, još uvijek mnogi pamte. Žeželić se već više od dva mjeseca priprema za povratak u ring, a iskusnom i stasitom članu Opatija Fight Cluba suprotstavit će se neugodni, iskusni talijanski suparnik Alessandro Fiamengo.


U sunaslovnoj borbi večeri nastupa opatijskoj publici već dobro poznati Zlatko Bajić koji se za ovaj meč priprema u zagrebačkom Cro Cop Teamu s proslavljenim Mirkom Filipovićem i njegovim trenerima. Fanovi borilačkog sporta imati će priliku vidjeti i jednog od trenutno najboljih boraca u našoj regiji, Patrika Rapaića, koji će nastupiti pod vodstvom trenera Igora Ivoševića u kategoriji do 91 kilogram.




U ostalim borbama snage će odmjeravati borci iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, a u ringu će se naći i OFC-ovi kadeti Armando Rossman i Mauricio Jozić, dok će MMA prezentaciju, pod vodstvom trenera Ivana Brguljana, održati njegovi učenici Dino Anđelković i Ivan Polić.