Prvenstvo Balkana

Boksač Rijeke Petar Cetinić izborio finale Prvenstva Balkana gdje ga čeka Albanac Denis Nurja

Zlatko Horvat

Petar Cetinić/Foto PIXSELL

Petar Cetinić/Foto PIXSELL

Matej Uremović, drugi član Rijeke, u kategoriji do 81 u četvrtfinalu je pobijedio reprezentativca Makedonije Arsima Etemija jednoglasnom odlukom sudaca 5:0



ZAGREB Petar Cetinić, član BK Rijeka, izborio je finale Prvenstva Balkana, što se održava u Boksačkom centru Zagreb. U polufinalu kategorije do 69 kilograma Cetinić je svladao Patriota Behramija (Kosovo) podijeljenom odlukom sudaca s 4:1. Od prve sekunde Riječanin je žestoko napao, prisilio boksača Kosova na uzmak, a uslijedile su žestoke razmjene udaraca s obje strane. Cetinić nije posustajao, u rafalnim je serijama napadao Behramija i držao inicijativu iako je kosovski borac uzvraćao bez zadrške. Cetinića danas u finalu čeka odlični reprezentativac Albanije Denis Nurja, koji je prekidom riješio meč protiv Srbina Toskića.


Matej Uremović, drugi član Rijeke, u kategoriji do 81 u četvrtfinalu je pobijedio reprezentativca Makedonije Arsima Etemija jednoglasnom odlukom sudaca 5:0, a danas od 13.30 čeka ga borba sa Slovencem Gregorom Starešiničem u polufinalu.