Presedan

Presedan na Kantridi! HVS i Primorje EB uvjetuju rad novinara negativnim testom ili potvrdom o cijepljenju

Portal Novi list

Bazen na Kantridi/Foto Arhiva NL

Bazen na Kantridi/Foto Arhiva NL

U obzir dolaze PCR ili brzi antigenski testovi, predočena potvrda da je osoba preboljela Covid-19 u posljednja tri mjeseca ili da je cijepljena protiv Covida-19 - naglasio je Samir Barać



RIJEKA Završni turnir Kupa u vaterpolu, što će se ovoga vikenda odigrati na Kantridi, donijet će sobom i jednu novinu u radu novinara. Naime, HVS i Primorje EB, organizatori turnira odlučili su da će se svi novinari/fotoreporteru koji će izvještavati s Kantride morati testirati na COVID 19. Negativan test, ne stariji od 48 sati, potvrda da su novinar/fotoreporter preboljeli koronu u posljednja tri mjeseca ili potvrda o cijepljenju, uvjet su za rad novinara s bazena ovoga vikenda!


–  Svi novinari i fotoreporteri koji budu željeli biti uz bazen moraju imati negativan test na Covid-19 ne stariji od 48 sati prije početka turnira. U obzir dolaze PCR ili brzi antigenski testovi, predočena potvrda da je osoba preboljela Covid-19 u posljednja tri mjeseca ili da je cijepljena protiv Covida-19 – objasnio je Samir Barać, predsjednik Primorja EB i član Upravog odbora HVS-a, a prenijele stranice HRT-a.