Opatija Fight Club

Opatija Fight Night 14 predstavlja novu talentiranu generaciju mladih kickboxing boraca

Portal Novi list

Publiku čeka sedam atraktivnih mečeva po kickboxing pravilima



Neprekinuta tradicija od čak 14 godina održavanja borilačkih manifestacija u Opatiji se nastavlja i dalje zahvaljujući Opatija Fight Nightu 14 koji će se održati ovog petka, 23. prosinca, s početkom u 19 sati u maloj dvorani u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković”.


Na rasporedu je sedam atraktivnih mečeva po kickboxing pravilima, a tom prilikom predstavit će se nova talentirana generacija mladih boraca Opatija Fight Cluba: Ian Priskić, Ivan Polić, Sanel Halačević, Luka Markić i Leon Devčić.


Publika će imati priliku uživati i u atraktivnim mečevima jednako talentiranih boraca prijateljskih klubova OFC-a, a to su KBK Sveti Matej iz Viškova s borcem Rokom Benićem i KBK Megacentar iz Rijeke kojeg će predstavljati Matija Brcković.





Njima će se na drugoj strani ringa naći jednako kvalitetni suparnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije te se očekuje kako će publika još jednom moći uživati u vrhunskim i atraktivnim mečevima.


“Posljednjih nekoliko godina fanovi borilačkog sporta u Opatiji, Rijeci i okolici već su naviknuli da se naš tradicionalni event održava na samom kraju godine, a tako je i ovog puta.


Naši borci već se više od mjesec dana marljivo pripremaju kako bi gledateljima koji će ih pratiti uživo u dvorani ili putem prijenosa pokazali sve što znaju”, poručio je predsjednik OFC-a i glavni trener, Mladen Kranjčec.


Sve borbe bit će uživo prenošene na Internetu, dok će VIP ulaznice po cijeni od 50 kuna biti moguće kupiti prije samog početka eventa na ulazu u dvoranu.