Odbojka na pijesku

Odbojkašima Rijeke i odbojkašicama Svetog Mateja županijsko prvenstvo u odbojci na pijesku

Ivan Volarić

Prve tri ekipe u natjecanju kadetkinja četvorki

Prve tri ekipe u natjecanju kadetkinja četvorki

Ovog četvrtka u Crikvenici igrat će se završnica mješovitih seniorskih, a dan kasnije u Kostreni završnica juniorskih mješovitih parova



RIJEKA  Odbojkaši Rijeke (Smiljanić i Mičetić) i odbojkašice Sv. Mateja (Vukorepa i Gračan) pobjednici su 17. izdanja prvenstva Primorsko-goranske županije u odbojci na pijesku za seniorski uzrast. Halubjanke su odnijele primat ispred kombinacije Rječine (Curać i Čabrijan) i trećeplasiranih klupskih kolegica (Burić i Dizdar). Pobjednički dvojac riječkog superligaša bio je bolji od suigrača s Trsata, drugi su bili Maras i Gerometta, a treći Lasić i Maglica.


Utakmice su se igrale u Crikvenici, Kostreni te na terenima na Kantridi i u Ičićima, a osim u seniorskoj, igralo se u juniorskoj, kadetskoj i mlađekadetskoj konkurenciji. Ovog četvrtka u Crikvenici igrat će se završnica mješovitih seniorskih, a dan kasnije u Kostreni završnica juniorskih mješovitih parova.


Pobjednici mlađih uzrasta, juniori: Rijeka (Mičetić, Babić). Kadeti: Rijeka (Maksimovski, Mičetić); četvorke: Rijeka (Čekada, Magagnino, Bačić, Radinković). Mlađi kadeti: Rijeka (Maksimovski, Hatežić, Ivanić). Juniorke: Sv. Matej (Burić, A. Dizdar). Kadetkinje: Kastav (Jorgić, Kraljić); četvorke: Sušak (Vulić, Jurišić, Sokoli, Rodić). Mlađe kadetkinje: Kastav (Jorgić, Tatković, Orlić, Sušanj).