Kup odbojkašica

Odbojkašice Rijeke protiv Olimpika traže plasman u polufinale Kupa, Anja Žarković ipak spremna za nastup u Zagrebu

Denis Frančišković

Anja Žarković i Nikolina Fabris u riječkom bloku/Foto Arhiva NL

Anja Žarković i Nikolina Fabris u riječkom bloku/Foto Arhiva NL

Žarković ima malo problema s leđima, ali vjerujemo da će biti spremna - kaže trenerica Gordana TomićRIJEKA Odbojkašice Rijeke CO nastavljaju s ubrzanim ritmom siječanjskih utakmica. Večeras od 18 sati gošće su Olimpika u kojem imaju priliku vizirati polufinale Kupa Hrvatske. I to nakon jako dobre igre u Osijeku u kojem su osvojile vrijedan bod.


– Situacija s igračkim kadrom je dobra, nadam se da su se cure i malo odmorile. Žarković ima malo problema s leđima, ali vjerujemo da će biti spremna – kaže Gordana Tomić koja je ekipu preuzela od Igora Lovrinova.


Raduje sve bolja igra Riječanki…
– U Osijeku smo stvarno odigrale dobro, borbeno i bez straha od početka do kraja. A Osijek se još pojačao u drugom dijelu. Bili smo i jako blizu tri boda – tvrdi trenerica čiju ekipu čeka ovaj vikend novo gostovanje kod Dinama.


Olimpik?


– Pitanje je hoće li im igrati dvije nove cure koje su došle u drugom dijelu. Ne bi smjele jer to je zaostala utakmica, tada su bile važeće neke druge licence. No, poboljšale su svoju igru. Ali i mi, vjerujemo u pobjedu – zaključuje Tomić