Kup Hrvatske

Odbojkašice Rijeke na krilima pobjede protiv Dinama priželjkuju iznenađenje protiv Marine Kaštele

Zlatko Horvat

Trener Igor Lovrinov s igračicama Rijeke tijekom minute odmora/V. KARUZA

Trener Igor Lovrinov s igračicama Rijeke tijekom minute odmora/V. KARUZA

Marina Kaštela je kvalitetnija ekipa, ali borit ćemo se - kaže trener Igor Lovrinov



RIJEKA Susret Dinamo – Kaštela prvi je polufinalni par Kupa Snježane Ušić. Večeras će bolji iz susreta odbojkašica Rijeke i Marine Kaštela, koji se igra u Dvorani mladosti na Trsatu s početkom u 20 sati, postati treći sudionik polufinala. Voljom ždrijeba ta ekipa će 9. veljače 2022. u goste boljem iz ogleda Enna Vukovara i Mladosti.


Riječanke dočekuju Marinu Kaštela, vodeću ekipu Superlige koja, kao i Mladost, ima perfektnih 9-0 uz jedan izgubljeni set. Taj set Marina Kaštela izgubila je prije mjesec dana na Trsatu…


– Marina Kaštela je kvalitetnija ekipa, ali borit ćemo se. Dobro smo igrali protekle subote na gostovanju kod Dinama, najbolje ove sezone. Pobijedili smo, što je malo iznenađenje. U dobrom smo ritmu pa na krilima tog optimizma možemo iznenaditi. Treba se boriti pa što ispadne – kaže Igor Lovrinov, trener Riječanki koje su subotnjim uspjehom skočile na četvrto mjesto na ljestvici. Kalendarsku godinu zaključuju domaćim susretom s Osijekom, u kojem bi trebale do uspjeha.




– U slučaju pobjede, što je realno za očekivati, završit ćemo prvi dio prvenstva na četvrtom mjestu, što je jako dobro i što nas veseli.


Stoga je večerašnji susret za ekipu Igora Lovrinova pravi test svega napravljenog ove sezone.