Superliga odbojkašica

Odbojkašice Rijeke dočekuju Mladost, nije uspjela odgoda unatoč dijelu igračica u samoizolaciji

Denis Frančišković

Dva riječka stručnjaka Leo Barić i Igor Lovrinov danas će se sučeliti na klupama Mladosti i Rijeke CO

Dva riječka stručnjaka Leo Barić i Igor Lovrinov danas će se sučeliti na klupama Mladosti i Rijeke CO

I onako bismo se teško nosili s njima, a ovako ćemo još teže - kaže trener Igor Lovrinov



RIJEKA U mnoštvu odgoda nije uspjela ona za odbojkašice Rijeke Croatia osiguranja u Superligi. Riječanke unatoč problemima sa samoizolacijom dijela igračica u subotu od 16 sati u Dvorani mladosti u okviru šestoga kola dočekuju vodeću zagrebačku Mladost.


– Pokušali smo odgoditi utakmicu, ali nije išlo. I onako bismo se teško nosili s njima, a ovako ćemo još teže – kaže trener Igor Lovrinov. – Nažalost, situacija je takva, morat ćemo nešto iskemijati. Bojim se da tu nema velike sreće. Dobro da je u pitanju Mladost, bio bi problem da je riječ o nekoj ekipi koja nam je direktni konkurent u borbi za ostanak. Ako se već moralo to sada dogoditi, bolje da je to Mladost. Ponudio sam im da igramo jučer, ali niti to nije išlo jer su u srijedu igrale u Dubrovniku.


Bilo kako bilo, ogled Rijeke CO i Mladosti zakazan je za subotu u ranom terminu, uz sve epidemiološke mjere i bez gledatelja kao i dosad.




Gošće dolaze kao vodeći sastav lige sa samo jednim porazom od Marina Kaštele, Riječanke imaju na svom kontu vrijedne bodove iz susreta sa Splitom.


Gošće su apsolutne favoritkinje, izabranice Igora Lovrinova puno važniju utakmicu igrat će u sljedećem kolu kada gostuju u Poreču. Bude li se igralo…