Superliga odbojkašica

Odbojkašice Rijeke CO gostuju kod Brda, trener Igor Lovrinov upozorava na moguće oscilacije mlade ekipe

Katarina Blažević

Tamara Popić/Foto V. KARUZA

Tamara Popić/Foto V. KARUZA

Moramo pokušati zadržati razinu koju smo imali na prvoj utakmici. Djevojke su me definitivno iznenadile pobjedom protiv Vukovara - rekao je trener Riječanki



RIJEKA Odbojkašice Rijeke CO nakon pozitivnog starta i zasigurno iznenađujuće domaće pobjede protiv Vukovara (3:1) očekuje prvo ovosezonsko gostovanje u Superligi. Riječanke će u Splitu od 18 sati odigrati susret s Brdima, koja su poražena u prvom kolu kod Osijeka (0:3). Splitski je sastav prošle sezone jedva izbjegao pretposljednje mjesto na ljestvici te bi trebao biti lakši zalogaj od Vukovarki. Ipak, trener Igor Lovrinov upozorava na iskustvo domaćina.


– Splićanke su dosta iskusnije od nas, bez obzira na poraz u Osijeku. Ondje su slabo odigrale utakmicu, ali dosta su starije i ne znači da će tako igrati i protiv nas na svom terenu. Moramo pokušati zadržati razinu koju smo imali na prvoj utakmici. Djevojke su me definitivno iznenadile pobjedom protiv Vukovara. To je sigurno najbolje što smo pokazali u ova dva mjeseca otkad smo se skupili. Ali, kako sam i ranije najavio, mlada ekipa će biti sklona oscilacijama. Bit će nekih utakmica koje će biti lošije, a nadam se da to neće biti današnja – kaže trener Rijeke CO Igor Lovrinov, koji će u Splitu imati kompletnu ekipu.