Gotova pauza

Odbojkaši Rijeke počeli pripreme, trener Velimir Liverić okupio mlađe igrače

Ivan Volarić

Velimir Liverić/Foto Arhiva NL

Velimir Liverić/Foto Arhiva NL

Trsat su napustili Kristian Smiljanić i Filip Lavić, vratio se Fran Pavlović



RIJEKA Odbojkaši Rijeke krenuli su s pripremama za nadolazeću superligašku sezonu. Trener Velimir Liverić okupio je desetak mlađih igrača kojima će se od ponedjeljka priključiti i nekolicina starijih prvotimaca. Trsat je u ljetnom prijelaznom roku napustio libero Kristian Smiljanić (Mladost) te primač-pucač Filip Lavić, a vratio se srednjak Fran Pavlović (Mlaka). Upitan je ostanak Maurizija Banka, koji je prošle sezone igrao na poziciji libera i primača-pucača. U klubu bi se rado pojačali s nekoliko iskusnijih odbojkaša, posebno na pozicijama primača-pucača.


– U razgovorima smo s nekoliko igrača – govori trener Liverić. – Ako ih uspijemo angažirati dobro, ako ne, idemo dalje s onim što imamo na raspolaganju. Iz ove kože ne možemo. Svi znamo kakva je financijska situacija u riječkom, a rekao bih i hrvatskom momčadskom loptačkom sportu.


S radom su krenuli mlađe uzrasne kategorije u klubu pod vodstvom trenera Andreja Burića, njih 17-18 svakodnevno trenira u Dvorani mladosti. Pokazatelj da se klub ne treba brinuti za svoju budućnost unatoč ne tako blistavoj sadašnjosti.