Odbojka na pijesku

Odbojkaši KOP Opatije na Valkanama napravili ključan korak prema obrani naslova prvaka

Portal Novi list

Ivan Lozić (desno, KOP Opatija)

Ivan Lozić (desno, KOP Opatija)

Opatijci su ostvarili tri pobjede u tri nastupa između ostaloga svladali su u izravne konkurente u borbi za prvo mjesto - Siget



RIJEKA Protekloga vikenda na pulskim Valkanama ponovo su se okupili najbolji pjeskaški klubovi u Hrvatskoj i odradili tri, odnosno četiri prvenstvena kola (ovisno o rasporedu pojedinog kluba). Odbojkaši KOP Opatije su u tri nastupa ostvarili tri pobjede, između ostaloga i nad najvećim rivalom Sigetom. Opatijci su nakon 10 odigranih kola prvi s 19 bodova, tri boda manje imaju Siget i splitski Žnjan. Veliki je to kapital uoči posljednja četiri kola koja će se krajem mjeseca odigrati u Podstrani kraj Splita. S obzirom na kvalitetu i iskustvo u opatijskim redovima trebalo bi se dogoditi veliko sportsko iznenađenje da pobjednički trofej ne završi u redovima KOP Opatije i druge godine zaredom.


Odbojkašice KOP Opatije također su imale uspješan vikend u Puli. Upisale su pobjedu nad Osijekom, remije protiv osječke Retfale i Čakovca, te tijesni poraz od Jaruna. S ukupno šest bodova nalaze se na sedmom mjestu, odnosno dva boda ispred posljednje Osijeka uz nadu da u posljednje tri utakmice mogu dodatno popraviti svoj plasman.