Prinova u obitelji

Najbrži čovjek na svijetu postao otac, dugogodišnja partnerica Usaina Bolta rodila kćer

Hina

Usain Bolt/Foto REUTERS

Usain Bolt/Foto REUTERS

Vijest je u ponedjeljak razotkrio premijer Jamajke Andrew Holness čestitkom na TwitteruKINGSTON Najbrži čovjek svih vremena i osmerostruki olimpijski pobjednik Jamajčanin Usain Bolt u nedjelju je po prvi put postao ocem, kad je njegova dugogodišnja partnerica Kasi Bennett rodila kćer.


Vijest je u ponedjeljak razotkrio premijer Jamajke Andrew Holness čestitkom na Twitteru.


“Čestitke našoj sprinterskoj legendi Usainu Boltu i Kasi Bennett na rođenju njihove djevojčice”, napisao je Holness.
Svjetski rekorder na 100 i 200 metara još je u ožujku putem društvenih mreža potvrdio da par čeka rođenje djevojčice, što mu je bila želja kad je Bennett ostala trudna.


Bolt je jedini sprinter u povijesti koji je na olimpijskim igrama triput zaredom osvajao zlatna odličja na 100 i 200 metara. Prvi put mu je to pošlo za rukom 2008. u Pekingu, a potom je isto ponovio 2012. u Londonu i 2016. u Rio de Janeiru.


Karijeru je prekinuo na pragu 31. rođendana, nakon Svjetskog prvenstva 2017. u Londonu, gdje je u svojoj posljednjoj utrci, štafeti 4×100 metara, ozlijedio butni mišić i do cilja stigao uz pomoć kolega iz reprezentacije. Tako je ostao na 11 naslova svjetskog prvaka, dva srebra i jednoj bronci osvojenoj na svom posljednjem SP-u u utrci na 100 metara.